Waar kan ik met mijn hond(en) op vakantie?

Het komt voor u wilt met uw hond(en) op vakantie maar u bent niet overal welkom. En vaak is het een heel gepuzzel om iets leuks te vinden. Daarom komen hieronder linken met adressen waar u terecht kunt. Als u nog een adres weet mail deze dan door, dan kunnen we die erbij zetten zodat we een hele verzameling krijgen. Vakantie-ervaringen en verhalen zijn ook welkom, wellicht kunnen we daar dan ook iets leuks van maken.

 

Nederland 

Provincie Gelderland:

VVV Gelderland.

In Gelderland, het dorpje Winssen aan de Waal. Zeer mooi gebied, uitstekend geschikt ook voor wandelingen, fietstochten uitstapjes naar de stad Nijmegen of Arnhem. Hebben groepsarrangementen maar ook verschillende leuke gezellige huisjes.

Vakantieboerderij " 't Kuyperke " Batenburg (Gelderland).

Bungalowpark Wighenerhorst

In Alverna. Gelegen dichtbij skibaan, manege, bowling en overdekte ijsbaan. Prachtig fiets- en wandelgebied. 1 Huisje sanitair volledig aangepast voor rolstoelgebruikers. Kantine en kampwinkel op naast gelegen camping aanwezig. Informatie: 024-6454567.

De Betuwe:

Vakantiehuisjes Betuwe

  

In het mooie plaatsje Kesteren vlakbij de Rijn.

Hier kunt u heerlijk wandelen in de omgeving van het parkje en in het grote Grebbeberg gebied van Rhenen en andere mooie stukken natuurgebied van de Utrechtse Heuvelrug. Dierenpark Ouwenhands in Rhenen is vlakbij. De plaatsen Rhenen en Tiel liggen binnen handbereik. Een ideale plek ook voor fietstochten. Hond(en) toegelaten. De bungalows liggen temidden van de fruitbomen. En in de tijd van de kersen en aardbeien lekker uit de boogaard overal in de omgeving te koop!!!!

Deze huisjes zijn zeker de moeite waard!!!

Buitenland

  met je hond op vakantie een van de vele adressen.

Ze hebben vele huisjes en ook op parken waar je met je hond(en) mag komen. Ook verschillende waarbij de tuin is afgeschermd. Ook in verschillende landen. Makkelijk te boeken via internet, voor vragen kun je hun altijd bellen want ze hebben daar mensen die de huisjes persoonlijk kennen. 

Eurorelais.nl

Hier hebben ze ook vele huisjes waar je met je hond welkom bent. makkelijk te boeken via internet.

Duitse Sites voor zoeken naar huisjes.

http://www.urlaub-mit-hund.de/

  http://www.bergpfoten.de/

http://www.strandpfoten.de/  

 

Zwitserland B&B:

www.oase-bucheggberg.ch

 

 

Home