Wie zijn wij?   

   

                           

Wij zijn Jos & Esther van Tiem en woonachtig in het waaldorpje Beneden-Leeuwen. Dit ligt in de gemeente West Maas en Waal en in de provincie Gelderland. Wij hebben al zo'n 23 jaren Belgische Herders, variŽteit Groenendaeler. Onze eerste was Christa een al wat oudere hond die uitgeplaatst moest worden alwaar ze op dat moment woonde. Je leest alles over haar bij In Memoriam. Ons gezin bestaat uit, wij tweeŽn en onze honden Salut en Duke.  Christa, Xegoya, Hasco en Quinto-Rival staan bij in Memoriam.

Esther werkt al 23 jaar bij Bakkerij Geert Vonk in Druten als bezorgster en Jos als timmerman bij VBK Klok Bouw in Nijmegen. Jos is verder ook nog behendigheidstrainer, puppytrainer en inval gehoorzaamheid trainer bij Hondenclub HDV De Vijffthienhont. Esther's hobbie's zijn, de honden, knutselen, puzzelen, computeren en lezen van spannende boeken (thrillers, detectives). En achter die computer is ze soms niet weg te slaan, vandaar ook webmasteres (zelf van alles uitvogelen, soms met hulp van anderen). En dan hebben we nog EHBO en Rode Kruis vereniging.

In ieder geval veel plezier op de website, en heeft u suggesties, of ziet u iets wat niet werkt, geef dit dan door via de mail.

 

Groeten, Jos & Esther van Tiem.

Poot van Salut en Duke.

   

Esther met Quinto 2009                     Jos met jonge Quinto                   Salut 2014                     Duke 2015  

Webmaster(es) Esther (Essie).

Home